Hong Kong

Kokkekunsten fra Hong Kong er kjent for sin lette og delikate mat. Den sursøte sausen som er så populær i den vestlige verden har sin opprinnelse fra Hong Kong. I Hong Kong har man et uttrykk som sier at, alle dyr med ryggen mot himmelen kan spises.

(Vi bruker soyasaus i maten. Retter innholder gluten og soya. Vi kan lage uten soyasaus)


21. Den tradisjonelle175,-
      Biff i tynne skiver med sesongens friske grønnsaker i en lett soyasaus
      (soya,gluten,sesam)

22. Pannestekt andebryst225,-
      Serveres med wok grønnsaker og krydret hoisinsaus
      (soya,gluten,sesam)

23. Stekt ris139,-
      Med kyllingfilet, skinke og grønnsaker
     (egg)

24. Stekt pasta152,-
      Med biff og grønnsaker
      (Melk,egg,gluten,soya)

25. Vegetar pot195,-
      Bestående av dagens grønnsaker i en skarp sachasaus
      (soya,gluten,sesam)

26. Crispy duck478,-
      Sprøstekt soyabraisert and med aromatiske krydder
      Serveres med pannekaker og hjemmelaget hoisinsaus
      ½ and for 2 personer
     (soya,gluten i saus og pannekaker)

75. Panert og innbakt kyllingfilet175,-
      På ekte Hong Kong vis med Buen's sursøt saus


78. Kylling i karrisaus175,-
      Med kokosmelk
     (sesam)


80. Innbakt scampi200,-
      Sursøt saus dipp
      (gluten,skalldyr)

81. Yin Yang200,-
      Biff og kyllingfilet serveres med kinesisk BBQ saus
      (gluten,soya,fisk,skalldyr)