Hong Kong

Kokkekunsten fra Hong Kong er kjent for sin lette og delikate mat.
Den sursøte sausen som er så populær i den vestlige verden har sin opprinnelse fra Hong Kong.
I Hong Kong har man et uttrykk som sier at, alle dyr med ryggen mot himmelen kan spises.
rettene våre kan inneholde gluten og soya. Vi bruker ofte soyasaus i rettene. Vi tilbreder gjerne rettene uten soyasuse, gi oss bare beskjed ved bestilling.                                                                                                                                                                                                                                            

21. Den tradisjonelle195,-
      Biff i tynne skiver med sesongens friske grønnsaker i en lett soyasaus
      (soya,gluten,sesam)

22. Pannestekt andebryst250,-
      Serveres med wok grønnsaker og krydret hoisinsaus
      (soya,gluten,sesam)

25. Vegetar pot219,-
      Bestående av dagens grønnsaker i en skarp sachasaus
      (soya,gluten,sesam)(fisk,skalldyr)

26. Crispy duck528,-
      Sprøstekt soyabraisert and med aromatiske krydder
      Serveres med pannekaker og hjemmelaget hoisinsaus
       ½ and for 2 personer
      (soya,Gluten i saus og pannekaker)

75. Panert og innbakt kyllingfilet195,-
      På ekte Hong Kong vis med Buens sursøt saus

78. Kylling i karrisaus195,-
      Med fløte og kokosmelk
     (sesam)