Selskapsmiddag

FORRETTER

20. Skalldyrtallerken115,-
Scampi, kamskjell, kreps, reker, etc
m/urtesaus.

21. Tapasbuffet115,-
Bruchetta m/scampi og kylling,
oksefilet m/grønnsksragu, thai laks på spyd,

HOVEDRETTER

22. Helstekt pestomarinert oksefilet318,-
Rødvinsaus, soppstuing

23. Rosmarinstekt lammeindrefilet318,-
Lammesjy, grønnsaksragu

24. ,-


25. Grillstekt laksefilet258,-
m/skalldyrsaus og agurksalat

Informasjon
1 gang servering: 190 gr. kjøtt/ fisk,
3 typer grønnsaker.
Ved 2 ganger servering:
Kommer det et tillegg på kr. 108,- pr. pers.
220 gram kjøtt og 4 typer grønnsaker.

Poteter:
Franske små poteter, kokte poteter, rissolees poteter,
hvitløkstekte båtpoteter, fløtegratinerte poteter.