Koltbord

12. Kveldskoldtbord310,-
Kokt ørretfilet m/urtedressing,
Hjemmelaget roastbiff m/remulade og potetsalat,
Husets skinke m/frisk frukt og waldorfsalat,
Karbonade m/løk i ildfast form for oppvarming,
Spekemat m/melon, eggerøre og rømme,
Fisk/skalldyr cabaret,
Brød og smør

13. Selskapskoldtbord375,-
Provencè marinert laksefilet m/urtedressing,
Spanske kjøttboller,
Skalldyrfat, reker, scampi, grønnskjell, kamskjell,kreps,
Østenkryddret oksefilet m/potetsalat,
Cajun kyllinglår m/stekte poteter,
assorterte franske oster og spekemat.
Rømme, eggerøre, nystekt brød og smør.

14. Spekematbuffet300,-
Morr, dyrekjøtt, fenalår, spekeskinke,
2 typer spansk spekemat, eggerøre,
rømme, potetsalat, smør, flatbrød og nystekt brød.

15. Luksus koldtbord435,-
Bruchetta m/marinert kyllingfilet,
Fransk brie og pepperlaks

Varme varianter
Grillet scampi på spyd i søt chilisaus.
Spicy oksefilet m/peppersaus.
Spanske kjøttboller.

Kalde varianter
Spicy ørretfilet m/skalldyr.
Okseindrefilet marinert i urter og dijon sennep
Potetsalat.
Spansk Serranoskinke m/rømme og eggerøre.

Informasjon om koldtbord
Koldtbordene anrettes på fat, friske grønnsaker og frukt.
Garnityr i boller.
Min. 10 personer