Julemeny

1. Kald juletalerken185,-
Sild, gravlaks, ribbe, spekeskinke, etc

2. Julelunsj218,-
Ribbe, medisterkaker, julepølse,
surkål/rødkål, saus, poteter, tyttebær

29. Cognac gravlaks108,-
Asparges og sennepsaus

30. Pinnekjøtt og vossakorv350,-
Sennep, kålrabistappe, kokte poteter

31. Reisdyrmedaljonger395,-
Rotgrønnsaker, congnac fløtesaus, tyttebær

32. Julemiddag298,-
Ribbe, medisterkaker, julepølse, surkål, ribbesaus,
poteter, tyttebær

33. Helstekt saftig kalkunfilet298,-
Fløtesaus, kokte poteter, smørdampet rosenkål.

34. Kalkungryte i fløtesaus199,-
Serveres m/kokte poteter, salat og brød.

35. Julesmørbrød75,-
Kalkunfilet, gravlaks, ribbe, etc.

36. Juletapas355,-
Kalkun m/søt chilisaus,
BBQ oksefilet,
Sennep og pepperstekt ribbe,
Provencemarinert scampi (spyd),
Urte kjøttboller,
Lefserull m/gravlaks og sennepssaus,
Amadinepoteter m/ristet bacon,
Bruchetta m/spicylaks,
Sossiser/bacon på spyd,
Salat m/oliven og fetaost,
Nystekt brød og smør.
Diverse sauser og dip’er.

37.,-

38. Riskrem, rød saus88,-

39. Karamell pudding, krem og saus88,-

53. Julekoldtbord375,-
2 typer sild, gravlaks m/sennepsaus og frisk dill
Kalkunfilet m/waldorfsalat og frukt
Stekt ribbe, julepølse, brunsaus m/surkål og kokte poteter,
(leveres i ildfast form), spekeskinke m/eggerøre og rømme,
Oksefilet m/potetsalat og remulade, nystekt brød og smør.
Min. 10 personer

54. Julesnitter135,-
Gravlaks m/dill og asparges.
Reker m/majones og sitron.
Roastbeef m/potetsalat.
Glasert ribbe m/surkål og frukt
Sylte